Smażone jajka w eleganckiej odsłonie

Opis

Kiedy mamy mało czasu na podanie śniadania dla niespodziewanych gości, warto wybrać sprawdzony sposób.

Weźmy małe bułki, dobrą szynkę konserwową oraz kilka jajek. Przekrój bułki na połowy, wydrąż miąższ, włóż plasterek szynki, wbij na to jajko, włóż na kilka minut do piekarnika i gotowe.

Całość podana na  sałacie z dodatkiem warzyw stworzy piękną kompozycję, która zachwyci nawet najbardziej wymagającego smakosza.

Komentarze

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X